Rosen dåb lørdag den 7. maj kl. 10.30 i Korsbæk på Bakken.

Kom og vær med når Lise Nørgaard afslører navnet på en helt ny haverose. Hvad skal den mon hedde? Matador, Korsbæk, Lise Nørgaards rose? Eller måske noget helt andet…? Alle er velkomne til at være med når navnet bliver afsløret den 7. maj i Korsbæk på Bakken.

Rosen er udviklet af den danske roseforædler Rosa Eskelund, der tidligere har fået roser døbt af kongelige og kendte. Blandt andre HKH Kronprinsesse Mary, HKH Prinsesse Benedikte samt den folkekære skuespiller Ghita Nørby – også kendt som Fru Skjern, nu vi er på Bakken.

”Jeg er selv stor fan af Matador, udtaler Rosa Eskelund. Jeg har set serien flere gange og syntes det er noget af det bedste der nogensinde er produceret”, fortsætter Rosa, der lige har set alle afsnit igen for at være fuldt opdateret til sit møde med Lise Nørgaard og Korsbæk.

”I øvrigt erfarede jeg at Jernbane restauranten, hvor Røde, grisehandleren og maleren nød deres formiddags øl, i de sidste afsnit blev til et festligt værtshus med musik og dans og med navnet Rosen haven. Så jeg besluttede, at netop her skulle dåben foregå; simpelthen på terrassen i Rosen Haven”, slutter Rosa.

Dåben finder sted lørdag den 7. maj kl. 10.30 og alle er velkomne.

Du kan glæde dig til at opleve den nye haverose som Lise Nørgaard døber. Den kommer til at pryde et bed i Korsbæk på Bakken, hvor den hver sommer vil kunne nydes af alle. Rosen vil komme til salg i havecentre landet over fra efteråret, dog i begrænsede mængder til en start.

Læs mere om Rosas skønne haveroser på www.roses-forever.com og ved spørgsmål kontakt venligst Rosa Eskelund på re@roses-forever.com

 

 

Lise Nørgaard_foto af Henrik Petit

Journalist, redaktør og forfatter Lise Nørgaard bliver æret med sin egen rose, når hun selv døber rosen i Korsbæk på Bakken.

Rose X_foto af Roses Forever

Så skøn er den nye haverose, der blomstrer igen og igen hele sommeren. Kom og se den i virkeligheden, når den døbes af Lise Nørgaard den 7. maj.