Forbruger

Rosa-Eskelund-1024x768Spørg Rosa

Har du spørgsmål vedrørende pasning og pleje af dine Roses Forever® og Infinity® roser er du meget velkommen til at sende mig en mail, og jeg vil svare dig hurtigst muligt.

På denne side er der i øvrigt gode råd til dig omkring pasning af Roses Forever® og Infinity® roser, og på vores inspirationsside kan du se en masse gode idéer til anvendelse af roserne i boligen og i haven.

Med venlig hilsen

Rosa Eskelund

 

Pasning indendørs

Roses Forever® og Infinity®roser vil under de rigtige forhold blomstre igen og igen. Roserne skal placeres så de får masser af lys, dog helst ikke i direkte sollys. De må ikke udsættes for høje temperaturer, og må gerne placeres køligt. Stil evt. roserne på køl om natten i et koldt værelse eller udestue.

Roses Forever® og Infinity® roser må aldrig tørre ud, og skal derfor vandes regelmæssigt afhængig af årstiden. I sommerperioden hver dag og i vinterperioden ca. hver anden dag. Sørg for at jorden altid er fugtig, uden at rosen sopper i vand.

Afblomstrede hoveder fjernes løbende. Efter afblomstring kan planten evt. klippes ned til ca. 5 cm. over jorden, hvorved planten bliver flottere og mere kraftig, når den vokser op igen, og den kan derefter evt. udplantes i haven.

Udplantning i krukker og bede

Roses Forever® og Infinity®roser er meget velegnede til udplantning i krukker og bede – blot de plantes ud i sæsonen maj til september. Tilsæt evt. lidt rosengødning ved udplantning. Hvis roserne plantes i krukker, er det vigtigt, at der er hul i bunden af krukkerne, så overskydende vand kan løbe væk.

Beskær roserne let i slutningen af april. Dvs. fjern alle brune grene, så roserne har de bedste betingelser for at blomstre. De gødes som havens øvrige planter forår og sommer. Roses Forever® og Infinity®roser er robuste og vil blomstre indtil frosten sætter ind.