Jinfinity™ – den nye eksklusive gyldne rose

For tre år siden revolutionerende Infinity® markedet og satte en ny standard for miniroser, med kæmpe blomster, ekstraordinær lang holdbarhed og flot mørkt blankt løv.

Denne nye rose var endda også let at dyrke for gartnere i hele verden og særdeles efterspurgt overalt, på trods af at den var hvid, og der var kun denne ene farve.

Infinity serien blev dog hurtigt udvidet med en sart rosa Princess of Infinity® og den pink variant Pink Infinity®. I 2015 kom Infinity Evergreen™ med græsgrønne blomster, dog i begrænsede mængder.

Nu får serien igen et kæmpe løft, da en guld farvet Infinity er klar. Jinfinity™ kommer den nye rose til at hedde. Jin betyder guld på kinesisk.

Rosa Eskelund fra Roses Forever ApS i Faaborg, der er forædler af Infinity roserne, er både begejstret og meget glad. “Den guld farvede Infinity har jeg arbejdet på endda længe før introduktionen af den originale hvide Infinity, men den manglede dog lige det sidste før den kunne frigives til markedet. Den er super flot varm gul, nærmest guld farvet”, fortsætter Rosa Eskelund.

Også producenterne af miniroser i Danmark er begejstrede. “Det er en længe ventet nyhed”, udtaler Esben Hansen, der er salgs chef på minirose gartneriet Rosa ApS ved Århus. “Jinfinity er super flot i mix med de øvrige Infinity roser, men også lækker som en dejlig forårs bebuder. Den bliver let at sælge og vil helt sikkert trække mere med sig”, udtaler Esben Hansen.

Fakta

  • Jin betyder guld på kinesisk og Kina er et marked Roses Forever ApS entrerer med licensaftaler i disse år.
  • Jinfinity er guld farvet og løvet er meget mørke grønt, næsten sort.
  • Jinfinity er klar i handlen i danske blomsterbutikker fra 1. marts 2016
  • Den originale hvide Infinity vandt en award som den bedste potte plante på IPM 2012
  • Roses Forever ApS udvikler nye roser i Danmark og sælger rettigheder til at dyrke worldwide

 

Læs mere om Infinity roserne på www.rosa.dk og kontakt Salgs chef Esben Hansen på +45 8694 8988 eller eh@rosa.dk www.rosa.dk

For mere information om Roses Forever ApS og licens til at dyrke Infinity roser, kontakt Roseforædler Rosa Eskelund på re@roses-forever.com eller +45 5157 1990 www.roses-forever.com

Den smukke Jinfinity™ er klar til en gylden fremtid med de store blomster og den ekstra lange holdbarhedJinfinity™ er smuk gylden med meget mørkegrønne blade