Internationalt gennembrud for Rosas roser, der netop har vundet 4 medaljer i Japan.

Det er ikke kun herhjemme de dansk-udviklede Infinity® roser oplever stor succes.

I Japan har både den originale hvide Infinity rose samt den lyserøde Princess of Infinity netop vundet ikke mindre end 4 fornemme medaljer ved den populære prisuddeling “Japan Flower Selection”.

Infinity blev tildelt prisen for “Bedste blomst” samt en speciel pris for ” Største glæde”. Den lyserøde Princess of Infinity, der er døbt af HKH Kronprinsesse Mary, fik også en pris for “Bedste Blomst” samt en speciel pris for “Bedste forædling”.

Der blev i alt uddelt 5 priser for “Bedste blomst”, hvor Infinity roserne altså vandt de 2. De er dermed blandt de 5 nominerede til at vinde prisen for “Flower of the Year” i Japan, der bliver uddelt i slutningen af året ved en stor ceremoni.

“Jeg er både meget stolt, glad og dybt taknemmelig for at Infinity roserne har vundet disse flotte præmier i Japan”, udtaler Rosa Eskelund der har udviklet de smukke roser.

Roser er meget populære i Japan, og Rosa Eskelund har allerede licenskontrakt med de største japanske gartnerier og planteskoler. Roserne produceres derfor lokalt i Japan, hvorved transporttid og miljøomkostninger minimeres. “Jeg er stolt af japanerne og deres målrettede indsats for at dyrke en fantastisk kvalitet af Infinity roser, således alle Infinity rosens genetiske fordele opnås også på dette marked så langt væk herhjemme fra.

Fakta om Infinity® roserne:

  • Ekstravagante og langtidsholdbare roser
  • Ekstrem lang holdbarhed på den enkelte blomst (+5 uger)
  • Tykke blade, som forhindrer høj fordampning af vand og derved udtørring
  • Store velformede blomster – 7 cm i diameter
  • Særdeles velegnet til indendørs brug – holdes jævn fugtig
  • Velegnet til havens krukker og bede
  • Vinterhårdfør ved udplantning fra maj til september
  • Infinity vandt 1. præmien for bedste indendørs plante på verdens største plantefagmesse i Tyskland i 2012
  • Princess of Infinity blev døbt af HKH Kronprinsesse Mary i sommeren 2012

Begge Infinity roser kan købes i havecentre landet over netop nu.

Medaljeregn til Rosas roser i Japan  Infinity - vinder af Bedste Blomst + Største Glæde Princess of Infinity - vinder af Bedste Blomst + Bedste Forædling