Infinity roser har større blomster, holder længere og nu som noget nyt fås de i alle farver.

 

Den hvide Infinity entrerede markedet i januar 2012 og vandt samme år en pris i Tyskland som den bedste indendørs plante og satte dermed en ny kvalitets standard for potte roser. Med større blomster og en fantastisk holdbarhed blev Infinity rosen hurtigt opdaget af de professionelle indkøbere der minimerede spild procenten i butikkerne. 

Hurtigt blev den hvide Infinity en bestseller både i Danmark og Tyskland.

Allerede året efter kom den rosa farvede så til – en rigtig prinsesse farvet rose, der jo så måtte døbes af en ægte prinsesse og det sagde Kronprinsessen da ja til.

I sommeren 2013 døbte HKH Kronprinsesse Mary under åbningen af Odense Blomsterfestival så den nye skønne rose ‘Princess of Infinity’.

To farver gav nu serien et boost og flere større kunder mente at nu var Infinity en serie.

Skandinaviske farver hitter

Det nordiske look er moderne så efterspørgslen på hvide og sart rosa roser steg både i Europa, men også så fjernt som til Japan blev de nye roser eksporteret. Og helt op til 2016 blev der kun solgt hvide, rosa og pink Infinity.

On-going forædling og selektering 

”Der er altid nye sorter på vej fra mit forædlings drivhus på Sydfyn og det er fantastisk spændende når de første spirer gror op og blomstrer – jeg kikkede især efter gule og røde børn af Infinity”, siger en glad rose forædler Rosa Eskelund, og fortsætter:

”Jeg havde intensivt forædlet på Infinity siden 2008 og resultaterne var indtil nu ”kun” hvide og rosa – men i 2014 poppede der en gul rose op blandt Infinity børnene – den havde store varmt gule blomster med den rette holdbarhed. Nu skulle den så bestå sin prøve i det store produktions gartneri og bestod med glans! 

Men der er ingen tvivl om at ‘roser er røde’ så en rød Infinity var nu mit mål og største ønske”.

Den røde Infinity blev præsenteret for første gang på IPM 2018.

 

For mere information venligst kontakt

Rose forædler Rosa Eskelund på re@rosa.dk

Princess of Infinity®. Prinsesse farvet Infinity rose døbt af en prinsesse.

Infinity roser pynter både inde og ude.