Ved åbningen af Odense Blomsterfestival navngav HKH Kronprinsesse Mary en helt speciel rose, udviklet af én af verdens mest prisbelønnede rosenforædlere Rosa Eskelund. Sammen med sin mand driver hun forædlingsselskabet Roses Forever i henholdsvis Aarhus og Fåborg.

Rosen fik det smukke navn Princess of Infinity og blev på smukkeste vis døbt i rosafarvet champagne på scenen foran de mange tusinde fremmødte.

”Det er en meget stor ære for mig, at Kronprinsessen døbte min flotte rose, og hun fortalte mig også efterfølgende hvor taknemmelig hun var for  at få lov til at døbe rosen”, udtaler Rosa Eskelund.

HKH Kronprinsesse Mary er protektor for Hjerteforeningen, og i forbindelse med kampagnen Elsk Hjertet, der samler penge ind til forskning i kvinders hjerter, støtter Roses Forever Hjerteforeningens livsvigtige arbejde med 25 øre for hver solgt Princess of Infinity i Danmark.

Rosen er den nyeste variant i serien Infinity Rose, hvor den originale hvide Infinity Rose kan købes i handlen i dag. Den nye Princess of Infinity kommer til salg i hele landet til foråret. Rosen er kendetegnet ved den lange holdbarhed og store velduftende blomster.  Med sin sarte rosa farve og mørke, tykke blade, vil Princess of Infinity bringe glæde i hjemmet i helt op til fem uger. Og hvis den udplantes i havens krukker og bede, kan den sagtens tåle vinteren.

 

Mary døber rose