Ny skøn serie af haveroser er nu klar i butikkerne

Plant’n’Relax er en helt ny serie af haveroser der netop nu kan købes i havecentre landet over, hvor de står klar i fuld blomst til at pryde de danske havers bede og krukker.

Haveroserne fokuserer på den moderne forbruger, der blot ønsker at plante og slappe af, da det er sunde roser der vil blomstre år efter år ved minimum af pasning. Deraf navnet Plant’n’Relax.

I serien findes der flere forskellige slags haveroser, så der er noget til enhver smag og have.

“Our last summer” er en smuk rosa klatrerose med skønne kraftigt duftende blomster på 12 cm. Rosen bliver op til 2 meter i højden og blomstrer fra forår til frosten sætter ind. Døbt af Ghita Nørby sidste sommer ved Danmarks største rosenudstilling, og har siden hen vundet flere internationale priser for sin flotte blomstring, vidunderlige duft og meget store blomster.

“Looking in your eyes” er en fantastisk buketrose der er duftende og rigt blomstrende, og med en flot skarp orange farve skiftende til sart abrikos. Rosen pryder i haven både sommer og vinter, hvor den står flot med smukke hyben.

En romantisk rose med en stor, tætfyldt Bourbon formet blomst med en sart rosenduft er alle rosenelskeres drøm. “From far away” har en delikat abrikos farve med rosa nuancer og blanke blade. Den er velegnet i havens bede, solitært eller flere sammen, samt i større krukker.

En rød bunddækkende rose er et sjældent syn, men den flotte røde “Lady in red” vil lyse op i bedet på lang afstand, hvor den pynter med sin mellemstore, halvfyldte blomst og den lette duft. Rosen kan også anvendes som en hængende rose i en ampel hvor de lange grene fyldt med blomster vil være skøn på sommerterrassen.

En dejlig romantisk lyserød rose kan man aldrig få nok af i haven, og “I need you” kan anvendes både solitært eller som bunddækkende i havens bede, hvor den blomstrer fra tidlig forår til frosten sætter ind.

Tips til pasning og pleje af haveroser

  • Roser skal altid plantes i en god og veldrænet jord på et lyst og luftigt sted
  • Jorden skal vandes godt igennem efter plantning, så rødderne kan få godt fat
  • Giv roserne gødning 4 gange i vækstsæsonen
  • Beskæring foretages i marts/april, når den værste fare for nattefrost er ovre

 

I BoGrønt fra uge 25 kan følgende sorter købes: Looking in your eyes + From far away

I Plantorama fra uge 26 kan disse sorter købes: Our last summer + I need you + Lady in red

Yderligere informationer kan fås hos Rosa Eskelund på tel: +45 51 57 19 90 eller mail: re@rosa.dk

www.roses-forever.com

Plant'n'Relax - Our last summer

Plant’n’Relax – Our last summer

Plant'n'Relax - Looking in your eyes

Plant’n’Relax – Our last summer

Plant'n'Relax - Lady in red

Plant’n’Relax – Lady in red

Plant'n'Relax - I need you

Plant’n’Relax – I need you

Plant'n'Relax - From far away

Plant’n’Relax – From far away